Ziekenhuis Gelderse Vallei

0 - 27 uur per week

Medewerker logistiek OKC (bijbaan)

Jij bent op zoek naar een flexibele bijbaan in een dynamische zorgomgeving. Studeer je en zoek je een baan waar je écht het verschil kunt maken? Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei hebben we een oproepfunctie als logistiek medewerker binnen ons operatiekamercomplex (OKC). In deze functie speel je een belangrijke rol vóór, tijdens en ná elke operatie. Werk flexibel op oproepbasis of bespreek een gemiddeld aantal uren per week dat voor jou past! Klinkt dit als iets voor jou? Lees snel verder!

Jouw baan en uitdaging als medewerker logistiek OKC
Als logistiek medewerker OKC op oproepbasis werk je flexibel, wanneer het jou uitkomt, en ondersteun je het team bij allerlei logistieke processen. Je helpt bij het verzamelen van de benodigde materialen voor operaties en zorgt ervoor dat gebruikte operatie-instrumenten weer naar de centrale sterilisatieafdeling gaan. Heb je de juiste opleiding afgerond? Dan kun je ook ondersteunen bij het ‘opdekken’ (de benodigde materialen voor de ingreep in de operatiekamer klaarmaken/-leggen).

Soms zijn er spoedsituaties, en ook dan ben jij degene die ervoor zorgt dat alles snel geregeld is, samen met je team. Je kunt werken op oproepbasis of kiezen voor een gemiddeld aantal uren per week, afhankelijk van wat het beste bij jouw agenda past.

Hier zijn een paar dingen die je moet weten:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Beschikbaarheid van 2 a 3 dagen per week en in de vakantieweken ben je eventueel extra dagen beschikbaar
  • We plannen vroeg, dus zorg ervoor dat je beschikbaar bent in de opgegeven periode. We rekenen op je!
  • De diensttijden vallen tussen 07:00 uur en 16:30 uur en heel af en toe een dienst van 08:00-17:30 uur op doordeweekse dagen. We stemmen samen je rooster af, dat je dus kunt afstemmen op je studie!
  • Je hebt een afgeronde opleiding HAVO/VWO/MBO/HBO/WO of volgt één van deze opleidingen
  • Waardevolle ervaring in een ziekenhuisomgeving
  • Een hecht en deskundig team waarin je kunt groeien

Ben jij klaar om (naast je studie) werkervaring op te doen in de zorg? Kom ons team versterken!

Kom sfeer proeven
Binnen de afdeling OKC Logistiek spelen samenwerking, flexibiliteit en deskundigheid een centrale rol.

In totaal bestaat het team uit ongeveer 16 collega’s, waarvan 12 medewerkers logistiek. De andere collega’s zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Het team valt samen met het teams Magazijn, Logistiek & Services en Inkoop onder de afdeling Inkoop & Logistiek. Samen streven we naar enthousiaste, betrokken logistieke medewerkers die werken vanuit de kernwaarden van samenwerking, flexibiliteit, professionaliteit en klantgerichtheid.

Gewoon, in ons ziekenhuis
Gewoon goede zorg voor iedereen. Dat ervaar je als je komt werken in ons ziekenhuis. Met deskundige collega’s vergroot jij je kennis in het belang van de patiënten in ons ziekenhuis. Je durft samen met je team stappen te zetten om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze patiënten en hun naasten. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We zijn ambitieus en werken met elkaar aan optimale deskundige zorg in een uitdagende werkomgeving. Dat is heel normaal ons ziekenhuis!

Landelijk zijn wij vooruitstrevend als het gaat om onze aandacht voor leefstijl en preventie. Wij streven naar maximale gezondheidswinst met een geïntegreerde aanpak rond Voeding, Bewegen en Slaap. Trots zijn wij op Sports Valley, ons sportmedisch centrum voor (top)sporters. Grensverleggend zijn onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in de regio.

Wat wij bieden
Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen binnen jouw vakgebied, waarbij je gebruik kunt maken van je opleidingsbudget. En maak (tegen geringe betaling) gebruik van ons personeelsrestaurant, dat heerlijke dagverse producten serveert!

  • Een oproepcontract voor 0-27 uur per week voor de duur van een jaar
  • Een salaris in FWG 30 van de CAO Ziekenhuizen (€ 2.429,- en maximaal € 3.278,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • We bieden je niet alleen een uitdagende baan, maar ook een kans om je persoonlijk te ontwikkelen en je vaardigheden te verfijnen binnen de gezondheidszorg
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Wat breng je mee
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Je hebt een afgeronde opleiding HAVO/VWO/MBO/HBO/WO of volgt één van deze opleidingen
  • Beschikbaarheid van 2 a 3 dagen per week en in de vakantieweken ben je eventueel extra dagen beschikbaar
  • Enthousiasme en werklust zijn jouw sterke punten! Je ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s de materialenvoorziening binnen het OKC optimaal te organiseren
  • Je bent stressbestendig, flexibel, hebt een servicegerichte werkhouding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Onze collega's, maar ook patiënten rekenen op jou; jij staat altijd op tijd in de startblokken

Laten we kennismaken
Interesse in deze functie? Reageer via de button, dat kan tot en met vrijdag 27 september 2024.

En dan?
Na je sollicitatie beoordelen wij je motivatiebrief en CV. Zijn we enthousiast dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je nog vragen?
Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marco de Bruin, Coördinator OKC Logistiek , via 0318-435654. Hij vertelt je er graag meer over.
 

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

N.B. Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig  


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-299

Vacaturetype / functietype:

Oproepkracht

Secties:

ervaren
starter
student

Vacatureniveau:

hbo
mbo
wo

Vacaturetype:

Facilitaire dienstverlening

Sluitingsdatum:

27 september 2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 2.429 - € 3.278 bruto per maand

Contactpersonen:

Remco Ruchtie

tel.: 0318436307

mobiel: 0682165984

Kantooradres:

Willy Brandtlaan 10

Locatie: