Ziekenhuis Gelderse Vallei

36 uur per week

Chief Information Security Officer (CISO)

Als CISO bij Ziekenhuis Gelderse Vallei ben jij de sleutel tot informatiebeveiliging: je ontwikkelt strategieën, verhoogt bewustzijn, en coördineert certificeringen en risicomanagement om het ziekenhuis toekomstbestendig te maken.

Jouw baan
Als Chief Information Security Officer (CISO) bij Ziekenhuis Gelderse Vallei leidt je de informatiebeveiligingsorganisatie en coördineer je verbetermaatregelen. Je ontwikkelt de informatiebeveiligingsstrategie en vertaalt de organisatiedoelstellingen naar beleid. Je bereidt het ziekenhuis voor op toekomstige ICT-risico’s, verhoogt het bewustzijn en beheert risico’s en maatregelen. Je implementeert de PDCA-cyclus voor voortdurende verbetering en legt zo de basis voor een solide informatiebeveiliging.

Je speelt een sleutelrol in het bewustmaken van collega's over het belang van informatiebeveiliging en motiveert hen om dit in de praktijk te brengen. Je coördineert de NEN 7510 en zodra opportuun de NIS2, begeleidt het interne verbeterprogramma en werkt samen met de TISO, het interne CERT en de commissie informatiebeveiliging voor geïntegreerd risicomanagement. Dit omvat risicoanalyses, audits en bewustwordingscampagnes.

Je maakt deel uit van de afdeling Informatisering & Automatiseren (I&A) en je rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur. Je adviseert de RvB en het lijnmanagement over maatregelen en houdt de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving bij. Ook organiseer en neem je deel aan overleg over informatiebeveiliging, coördineer je interne opleidingen en onderhoud je externe contacten en netwerken.

De stafafdeling I&A bestaat uit circa 50 deskundige professionals, georganiseerd in 3 afdelingen:

  • Proces en Informatie Architecten
  • Applicatie Beheer & Medisch Archief
  • ICT

De CISO is organisatorisch geplaatst binnen van het team Proces en Informatie Architecten.

Kom sfeer proeven
De afdeling gaat voor de allerbeste informatisering en automatisering en voor het continu optimaliseren daarvan. Dat doen we in goede samenwerking met onze gebruikers. We werken op een persoonlijke en informele manier met elkaar samen, hebben veel aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Gewoon, in ons ziekenhuis
Gewoon goede zorg voor iedereen. Dat ervaar je als je komt werken in ons ziekenhuis. Met bekwame collega’s vergroot jij je kennis in het belang van de patiënten in ons ziekenhuis. Je durft samen met je team stappen te zetten om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze patiënten en medewerkers. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We zijn ambitieus en werken met elkaar aan optimale deskundige zorg in een uitdagende werkomgeving. Dat is heel normaal in ons ziekenhuis!

Landelijk zijn wij vooruitstrevend als het gaat om onze aandacht voor leefstijl en preventie. Wij streven naar maximale gezondheidswinst met een geïntegreerde aanpak rond Voeding, Bewegen en Slaap. Trots zijn wij op Sports Valley, ons sportmedisch centrum voor (top)sporters. Grensverleggend zijn onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in de regio.

Wat bieden wij jou
Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij bieden ruimte om je (vak-)kennis op peil te houden, waarbij je gebruik kunt maken van je opleidingsbudget. Verder bieden wij jou:

  • Een vast contract voor 36 uur per week, met de mogelijkheid dit in een werkweek van 4 x 9 te doen
  • Een salaris in FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen (minimaal € 4.457 en maximaal € 6.716 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33% en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Wij belonen graag jouw inzet door samen met jou te kijken naar je persoonlijke ontwikkeling
  • We bieden diverse e-learnings via GoodHabitz rondom de thema's vitaliteit & gezondheid. Ook is er een spreekuur sport en bewegen of volg een training omgaan met stress
  • Financieel voordeel via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je sportabonnement, korting op de aanschaf van een fiets of een matras

Jouw inbreng
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Dankzij je sterke analytische vaardigheden begrijp je complexe processen en risico’s en kun je verbanden leggen tussen het strategisch beleid van de organisatie en je eigen vakgebied. Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Heb je minimaal hbo- of wo- werk en denkniveau
  • Beschik je over ruime kennis en ervaring in bestuurs-/bedrijfskunde en/of informatica
  • Heb je relevante certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging (zoals CISSP of CISM)
  • Heb je actuele kennis van wet- en regelgeving, informatiebeveiligingsnormen (NEN7510, ISO27001), audits en certificeringstrajecten
  • Heb je basiskennis van privacy (AVG), specifiek in relatie tot informatiebeveiliging
  • Heb je ervaring als CISO in een complexe organisatie, bij voorkeur in de zorgsector (zoals ziekenhuizen)
  • Kun je werk maken van de opzet van een Information Security Management Systeem en up-to-date houden daarvan en werk je dagelijks aan het verhogen van de information security awareness bij de medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei
  • Heb je ervaring met projectmatig werken en projectmanagement
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Laten we kennismaken
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan nu via onderstaande button. Zodra een geschikte kandidaat zich meldt, gaan we in gesprek. Wil je meer weten over deze functie of een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Kees de Jong, manager Informatisering & Automatisering via 0318 – 43 43 43. Hij vertelt je graag meer.

 

 

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

N.B. Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig  


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-277

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Secties:

ervaren

Vacatureniveau:

hbo
wo

Vacaturetype:

Staf & ondersteuning

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 4.457,- tot € 6.716 bruto per maand

Contactpersonen:

Carla Hofenk

tel.: 0318436300

Kantooradres:

Galvanistraat 7

Locatie: