Ziekenhuis Gelderse Vallei

Oproepcontract

Bijbaan: Medewerker afwaskeuken

Zoek je een leuke bijbaan waar je iets nieuws leert en tegelijk helpt om mensen gezonder te maken? Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei, dé plek voor alles over eten, bewegen en slaap, kun jij aan de slag! Wij zorgen goed voor onze patiënten én onze collega’s met lekkere en gezonde maaltijden.

Jouw baan
Wij zoeken vrolijke, enthousiaste en betrouwbare scholieren en studenten die ons team 'Voeding & Horeca' komen versterken. Je werkt in de afwaskeuken. Ben je minimaal 17 jaar oud, 2 weekenden (zaterdag en zondag) per maand en in de vakantieweken extra dagen beschikbaar? Dan kun je bij ons aan de slag!

Hier zijn een paar dingen die je moet weten:

  • Beschikbaarheid van minimaal 2 weekenden (zaterdag en zondag) per maand en in de vakantieweken extra dagen
  • Je hebt of volgt een opleiding HAVO/VWO/MBO/HBO/WO
  • We plannen vroeg, dus zorg ervoor dat je beschikbaar bent in de opgegeven periode. We rekenen op je!
  • De diensttijden vallen tussen 06:30 uur en 20:00 uur doordeweeks en in het weekend. De diensten variëren tussen de 3 - 8 uur per dienst. Wij kunnen dus samen een flexibel rooster maken!

Wil jij onderdeel zijn van een team dat met passie werkt aan zorg en goede voeding? Dan is dit je kans! Meld je aan en ervaar zelf waarom werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei zo bijzonder is.

Waar kom je te werken
De afdeling Zorg met Goede Voeding telt circa 90 medewerkers en bestaat uit de onderdelen keuken (productiekeuken, assemblage en afwas) en de voedingsservice (maaltijdservicecentrum & roomservice).

Gewoon, in ons ziekenhuis
Gewoon goede zorg voor iedereen. Dat ervaar je als je komt werken in ons ziekenhuis. Met deskundige collega’s vergroot jij je kennis in het belang van de patiënten in ons ziekenhuis. Je durft samen met je team stappen te zetten om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze patiënten en hun naasten. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We zijn ambitieus en werken met elkaar aan optimale deskundige zorg in een uitdagende werkomgeving. Dat is heel normaal ons ziekenhuis!

Landelijk zijn wij vooruitstrevend als het gaat om onze aandacht voor leefstijl en preventie. Wij streven naar maximale gezondheidswinst met een geïntegreerde aanpak rond Voeding, Bewegen en Slaap. Trots zijn wij op Sports Valley, ons sportmedisch centrum voor (top)sporters. Grensverleggend zijn onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in de regio.

Wat wij bieden

  • Een oproepcontract voor 0-36 uur per week voor de duur van een jaar
  • Een salaris in FWG 15 van de CAO Ziekenhuizen (€ 2.429,- en maximaal € 2.829,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • We bieden je niet alleen een uitdagende baan, maar ook een kans om je persoonlijk te ontwikkelen en je vaardigheden te verfijnen binnen de gezondheidszorg
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Wat breng je mee
Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Empathisch vermogen, laagdrempelig aanspreekbaar en stressbestendigheid
  • Jij bent van nature sociaal en gemakkelijk in de omgang
  • Jij bent enthousiast, vrolijk en representatief
  • Onze collega’s, maar ook patiënten rekenen op jou; zowel voor de vroege als late diensten sta jij altijd op tijd in de startblokken
  • Enthousiasme, initiatief, goed in staat om feedback te geven en te ontvangen
  • Flexibiliteit i.v.m. werken op wisselende dagen inclusief weekenden en feestdagen

Laten we kennismaken
Lijkt het jou een uitdaging om te ondersteunen? Reageer dan via de button, dat kan tot vrijdag 27  september 2024.

En dan?
Na je sollicitatie beoordelen wij je motivatiebrief en CV. Zijn we enthousiast dan wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zijn we na het gesprek allebei enthousiast dan start je zo snel mogelijk.

Wil je eerst meer weten?
Neem dan contact op met Tony Draaisma, Chef-kok keuken Zorg met Goede Voeding, via 0318 43 4432.

 

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

N.B. Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig  


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-282

Vacaturetype / functietype:

Oproepkracht

Secties:

student

Vacatureniveau:

hbo
mbo
vmbo
wo

Vacaturetype:

Facilitaire dienstverlening

Sluitingsdatum:

27 september 2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 2.429 - € 2.829 bruto per maand

Contactpersonen:

Remco Ruchtie

tel.: 03186300

mobiel: +31 6-82165984

Kantooradres:

Willy Brandtlaan 10

Locatie: