Ziekenhuis Gelderse Vallei

36 uur per week

Basisarts Intensive Care

Een opwindende carrière vol uitdagingen en diversiteit als basisarts op de intensive care? Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen als arts in de acute intensieve zorg om zo je expertise volledig te benutten Je wordt begeleid en bent onderdeel van een professioneel IC-team. Grijp deze kans en laat je passie voor de gezondheidszorg schitteren!

Jouw baan
Bij deze baan ervaar je oprechte betrokkenheid in alle facetten van intensive care geneeskunde. Samen met toegewijde intensivisten en medebasisartsen draag je de volledige medische verantwoordelijkheid voor onze patiënten op de Intensive Care en voer je spoedinterventies uit (SIT) als consulent voor ernstig zieke patiënten op de afdelingen en de Spoedeisende Hulp. De IC is een stage afdeling voor verschillende medische vervolgopleidingen. Onderwijs en begeleiding wordt in eerste instantie op je eigen ontwikkeling gericht en wanneer je er aan toe bent kun je participeren in het mede begeleiden van coassistenten, het trainen van andere medewerkers in de ABCDE methodiek en overige taken. Je bent lid van het reanimatieteam en het SIT team, waarvoor je de ALS training volgt, de FCCS cursus en de training ‘herkenning en behandeling van de vitaal bedreigde patiënt’.

Op onze Intensive Care wordt actief wetenschappelijk onderzoek verricht, onder leiding van een van onze intensivisten die tevens hoogleraar is aan de WUR. Deelname aan wetenschappelijke projecten wordt sterk aangemoedigd en begeleid door onze ervaren intensivisten, wat kan resulteren in de mogelijkheid om wetenschappelijke presentaties te geven en artikelen te publiceren.

Kom sfeer proeven
Onze Intensive Care bestaat uit twee afdelingen: IC 1 met 12 bedden en IC 2 met 5 bedden. Bij ons staan de kernwaarden durf en trots centraal, waarbij nauwe samenwerking en voortdurend contact tussen beide afdelingen de basis vormen voor het leveren van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Wat ons verder bijzonder maakt, is ons nazorgtraject, dat ons in staat stelt om nog bewuster met de behandeling van onze patiënten om te gaan.

Ons ervaren team bestaat uit acht gedreven intensivisten, acht basisartsen soms aangevuld met aios in deelspecialisatie en gespecialiseerde IC-verpleegkundigen, Binnen onze IC delen we met trots onze expertise in de nieuwste IC-behandelingen, geavanceerde technieken en baanbrekende interventies. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan onze trotse missie om de zorg naar nieuwe hoogten te tillen!

Gewoon in ons ziekenhuis
Ons ziekenhuis staat voor hoogwaardige zorg, gericht op gezinnen en met een multidisciplinaire aanpak. Samen met deskundige collega's zetten we ons in voor de beste zorg voor zowel ouderen als kinderen. We zijn toonaangevend op nationaal niveau in leefstijl en preventie, met aandacht voor voeding, beweging en slaap. Trots zijn we op Sports Valley, ons sportmedisch centrum, en onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. Met onze centrale locatie in Ede en regionale poliklinische behandelingen streven we naar optimale deskundige zorg in een uitdagende omgeving.

Wat bieden wij jou
Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij hebben onze eigen ZGV Academie, gericht op het investeren in jouw (door)ontwikkeling. Verder bieden wij verschillende opleidingen en cursussen binnen jouw vakgebied. En maak gebruik van ons personeelsrestaurant, dat tegen een kleine vergoeding heerlijke dagverse producten serveert!

  • Een contract voor 36 uur per week
  • Een salaris in FWG 65 van de CAO voor Ziekenhuizen (minimaal € 4.457,-- en maximaal € 6.716,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week)
  • Een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33% en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Financieel voordeel via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je sportabonnement, korting op de aanschaf van een fiets, matras of tablet

Jouw inbreng
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Geregistreerd als Basisarts (ANIOS), aantoonbare belangstelling of ervaring in Spoedeisende geneeskunde, Anesthesiologie of Intensive Care (IC)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Jij wilt jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk blijven ontwikkelen
  • Je stelt prioriteiten en kunt snel schakelen in acute situaties
  • Je bent verantwoordelijk, zelfstandig en stressbestendig

Laten we kennismaken
Interesse of wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ceciel Miedema, adviseur medische opleidingen, via (0318) - 43 46 10 of via het secretariaat met Arthur van Zanten, intensivist, via (0318) - 43 59 64, zij vertellen je er graag meer over.

Natuurlijk kan je ook gelijk solliciteren via de button!

 

 

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

N.B. Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig  


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-280

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Secties:

ervaren

Vacatureniveau:

wo

Vacaturetype:

Basisarts

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 4.457,- tot € 6.716 bruto per maand

Contactpersonen:

Mark Smidt

tel.: +31 0318 436306

mobiel: +31 0630054417

Kantooradres:

Locatie: