Ziekenhuis Gelderse Vallei

38 uur per week

Basisarts gynaecologie / verloskunde

Ben jij een toegewijde basisarts die het verschil wil maken in de wereld van de gynaecologie? Sluit je aan bij ons team en laat je carrière bloeien in de boeiende wereld van vrouwelijke gezondheid en verloskunde.

Jouw baan
Als toegewijde basisarts in de gynaecologie/verloskunde bij Ziekenhuis Gelderse Vallei, speel je een cruciale rol in het leveren van hoogwaardige medische gynaecologische zorg aan onze patiënten. Je draagt bij aan alle facetten van onze gynaecologische zorg, inclusief de kliniek, de kraamafdeling, de polikliniek, de operatiekamers en de verloskamers, waar je onder de supervisie van ervaren gynaecologen ook spoedeisende gynaecologische hulp verleent.

Bij ons ziekenhuis krijg je de unieke kans om je professioneel te blijven ontwikkelen door de diversiteit aan onderzoek en behandelingen die je kunt uitvoeren. Als basisarts neem je, uiteraard onder deskundige begeleiding, de verantwoordelijkheid voor de totale medische en verloskundige zorg, en ben je een waardevol lid van ons hechte team.

Je werkt nauw samen met gedreven collega's binnen de vakgroep gynaecologie, ons team van klinisch verloskundigen en de gespecialiseerd verpleegkundigen op de afdelingen. Deze boeiende en verantwoordelijke functie biedt je niet alleen veel variatie, maar ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Kom sfeer proeven
De afdeling gynaecologie is samen met neonatologie en de kinder- en jongerenafdeling onderdeel van het deskundig Vrouw Moeder en Kind Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Onze afdeling bestaat uit 8 basisartsen en meestal 3 tot 4 aiossen. Wij besteden veel aandacht aan onderwijs, dagelijkse begeleiding en het geven van feedback. De afdeling participeert in de opleiding tot gynaecoloog binnen het opleidingscluster Nijmegen.

We vormen een enthousiast team en investeren regelmatig in gezamenlijke activiteiten. Samen durven we nieuwe stappen te zetten in betere afstemming én zorg voor onze patiënten en hun ouders en door onze zorg te blijven innoveren. Zo biedt onze afdeling je uitdaging, gezelligheid en tegelijk een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dat vinden we gewoon in ons ziekenhuis, maar is bijzonder waardevol.

Gewoon in ons ziekenhuis
Goede zorg voor iedereen. Dat ervaar je als je komt werken in ons ziekenhuis. Met deskundige collega's vergroot jij je kennis in het belang van de patiënten in ons ziekenhuis. Je durft samen met je team stappen te zetten om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze patiënten en hun naasten. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We zijn ambitieus en werken met elkaar aan optimale deskundige zorg in een uitdagende werkomgeving. Dat is heel normaal ons ziekenhuis!

Landelijk zijn wij vooruitstrevend als het gaat om onze aandacht voor leefstijl en preventie. Wij streven naar maximale gezondheidswinst met een geïntegreerde aanpak rond Voeding, Bewegen en Slaap. Trots zijn wij op Sports Valley, ons sportmedisch centrum voor (top)sporters. Grensverleggend zijn onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in de regio.

Wat bieden wij jou
Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij hebben onze eigen ZGV Academie, gericht op het investeren in jouw (door)ontwikkeling. Verder bieden wij verschillende opleidingen en cursussen binnen jouw vakgebied. En maak gebruik van ons personeelsrestaurant, dat tegen een kleine vergoeding heerlijke dagverse producten serveert!

  • Een contract voor 38 uur per week
  • Indien gewenst is er de gelegenheid om door te stromen naar een andere vakgroep, zoals bijvoorbeeld de IC of kindergeneeskunde of de beschouwende poule (trainee-ship op maat)
  • Mogelijkheid voor een ANIOS-portfolio (VREST)
  • Een salaris in FWG 65 van de cao voor Ziekenhuizen (minimaal € 4.457 en maximaal € 6.716 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Financieel voordeel via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je sportabonnement, korting op de aanschaf van een fiets, matras of tablet

Jouw inbreng
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Geregistreerd als basisarts met aantoonbare interesse in de gynaecologie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en snel kunnen schakelen
  • Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk willen blijven ontwikkelen
  • Je stelt prioriteiten en kunt snel schakelen in acute situaties
  • Je bent verantwoordelijk, zelfstandig en stressbestendig

Laten we kennismaken
Interesse of wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ceciel Miedema, adviseur medische opleidingen, via (0318) 43 46 10, zij vertelt je er graag meer over.

Natuurlijk kan je ook gelijk solliciteren via de button!

 

 

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

N.B. Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig  


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-279

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Secties:

ervaren

Vacatureniveau:

wo

Vacaturetype:

Basisarts

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 4.457,- tot € 6.716 bruto per maand

Contactpersonen:

Mark Smidt

tel.: +31 0318 436306

mobiel: +31 0630054417

Kantooradres:

Locatie: