Ziekenhuis Gelderse Vallei

36 uur per week

Netwerkbeheerder

Zet jouw ICT-expertise in voor een optimaal en innovatief netwerk en draag direct bij aan de beste zorg voor iedereen! Kom dan bij Ziekenhuis Gelderse Vallei werken als netwerkbeheerder en maak het verschil!

Jouw baan
Word deel van ons team en breng jouw ICT-expertise naar een hoger niveau binnen ons ziekenhuis. Een optimaal functionerend netwerk en continuïteit in de bedrijfsvoering zijn cruciaal in de zorg. Met deze functie draag je direct bij aan de beste patiëntenzorg. Werk in een innovatieve Enterprise ICT-netwerkomgeving met Cisco en Fortinet als kernbegrippen. Jij richt je op het optimaal laten functioneren van onze complexe Cisco-netwerkinfrastructuur, met speciale aandacht voor informatiebeveiliging.

Samen met je ICT-collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg- en bedrijfsapplicaties. Blijf jezelf ontwikkelen met de ondersteuning van onze afdeling, werk klantgericht en streef naar het beste resultaat. Bovendien draag je met jouw werk bij aan een maatschappelijk doel: betrouwbare ICT-ondersteuning leveren zodat onze zorgprofessionals hun werk optimaal kunnen doen en de beste zorg blijven bieden aan iedereen.

Sluit je aan bij ons team en maak een verschil in de zorg met jouw ICT-vaardigheden!

Kom sfeer proeven
Het team systeembeheer van de afdeling ICT is onderdeel van de stafafdeling Informatisering & Automatisering. We vormen een team van 21 deskundige professionals en we gaan voor de allerbeste ICT en voor het continu optimaliseren van onze infrastructuur en daar zijn we trots op! We werken op een persoonlijke en informele manier met elkaar samen, hebben veel aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en voor opleiding.

Gewoon, in ons ziekenhuis
Ons ziekenhuis staat voor hoogwaardige zorg, gericht op gezinnen en met een multidisciplinaire aanpak. Samen met deskundige collega's zetten we ons in voor de beste zorg voor zowel ouderen als kinderen. We zijn toonaangevend op nationaal niveau in leefstijl en preventie, met aandacht voor voeding, beweging en slaap. Trots zijn we op Sports Valley, ons sportmedisch centrum, en onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. Met onze centrale locatie in Ede en regionale poliklinische behandelingen streven we naar optimale deskundige zorg in een uitdagende omgeving.

Wat bieden wij jou
Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen binnen jouw vakgebied, waarbij je gebruik kunt maken van je opleidingsbudget. En maak (tegen geringe betaling) gebruik van ons personeelsrestaurant, dat heerlijke dagverse producten serveert! Verder bieden wij jou:

  • Een vast contract voor 36 uur per week, met de mogelijkheid dit in een werkweek van 4 x 9 te doen.
  • Een salaris in FWG 50 van de CAO Ziekenhuizen (minimaal € 3.199 en maximaal € 4.540 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Er zijn duidelijk doorgroeimogelijkheden naar FWG 55 (minimaal € 3.606 en maximaal € 5084) voor deze functie!
  • Een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33% en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Wij belonen graag jouw inzet door samen met jou te kijken naar je persoonlijke ontwikkeling
  • We bieden diverse e-learnings via GoodHabitz rondom de thema's vitaliteit & gezondheid. Ook is er een spreekuur sport en bewegen of volg een training omgaan met stress
  • Financieel voordeel via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je sportabonnement, korting op de aanschaf van een fiets of een matras
  • Een carrière binnen een opleidingsziekenhuis met expertisecentra als SportsValley voor topsporters en sporters en het slaapcentrum

Jouw inbreng
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Diploma hbo of mbo richting Netwerkbeheer/ICT, niveau 4 met relevante werkervaring
  • Brede kennis van netwerken, bij voorkeur Cisco. CCNA en/of Fortinet certificeringen zijn een pre. Heb je nog geen certificering? Dan bieden wij daar de mogelijkheid voor om deze te halen en zo het beste uit jezelf te halen
  • Interesse in informatiebeveiliging
  • Bereidheid om storingsdiensten te draaien
  • Analytisch vermogen, klantgerichtheid, zelfstandigheid, graag in teamverband willen werken en
  • goede communicatieve vaardigheden

Laten we kennismaken
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan nu via onderstaande button. Zodra een geschikte kandidaat zich meldt, gaan we in gesprek. Wil je meer weten over deze functie en eerst een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Vincent te Koppele, afdelingsmanager ICT via 0318 - 43 43 43. Hij vertelt je graag meer.

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, dus reageer snel!

 

N.B. Je ontvangt altijd een reactie op je sollicitatie. Controleer regelmatig je spambox, aangezien onze reactie daar terecht kan komen.

 

ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-278

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Secties:

ervaren
starter

Vacatureniveau:

hbo
mbo

Vacaturetype:

Staf & ondersteuning

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 3.199,-- tot € 4.540,-- bruto

Contactpersonen:

Vincent te Koppele

Kantooradres:

Galvanistraat 7

Locatie: