Ziekenhuis Gelderse Vallei

36 uur per week

Deskundige medische hulpmiddelen / Deskundige scopenreiniging en desinfectie

Sluit je aan bij Ziekenhuis Gelderse Vallei als deskundige medische hulpmiddelen! Hier werk je in een team waar deskundigheid, samenwerking en durf samenkomen. Samen verbeteren we de zorg en geven we vorm aan de toekomst. Bij ons ben je niet zomaar een medewerker, je bent een onmisbare schakel in ons succes!

Jouw baan
Als DMH/DSRD speel je een sleutelrol in het ontwikkelen en verbeteren van ons beleid rond steriele medische hulpmiddelen en flexibele endoscopen. Je zorgt ervoor dat onze procedures voldoen aan de wet- en regelgeving en dat de kwaliteit van het beheer, van verwerking tot opslag en distributie, optimaal is. Met jouw expertise geef je advies aan onze medewerkers en werk je nauw samen met collega’s en het management. Je bent het aanspreekpunt voor herverwerking van (invasieve) medische hulpmiddelen en verdeelt de taken rondom assortimentsbeheer samen met je collega DMH. Hoewel je leiding ontvangt van de afdelingsmanager Techniek, werk je met professionele onafhankelijkheid, als onderdeel van het stafbureau Medische Technologie, voor het ziekenhuis.

Dit team, verantwoordelijk voor de introductie en implementatie van nieuwe technologieën en medische hulpmiddelen, bestaat uit 2 deskundigen medische hulpmiddelen, 1 biomedisch technoloog, 2 medisch technologen en je werkt nauw samen met de vakgroep Klinische Fysica. Dit is jouw kans om een impact te maken in een vooruitstrevende zorgomgeving.

Jouw afdeling
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle reinigings-, desinfectie- en sterilisatieprocessen op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) / Centrale Scopen Reiniging (CSR). Daarnaast zorg je ervoor dat er duidelijke procedures zijn voor het (her)verwerken van herbruikbare (invasieve) medische hulpmiddelen en houdt de dossiervorming hierover bij. Je geeft advies over de aanschaf, verwerking, transport en opslag van nieuwe steriele medische hulpmiddelen, flexibele endoscopen en bijbehorende apparatuur. Daarnaast coördineer je klachten- en recallprocedures die betrekking hebben op deze hulpmiddelen en apparatuur. Bij afwijkingen van standaard werkwijzen en wet- en regelgeving maak je gedegen risicoanalyses. Je leidt projecten en stelt beheersplannen op om materialen, apparatuur en processen optimaal te beheren.

Gewoon, in mijn ziekenhuis
Gewoon goede zorg voor iedereen. Dat ervaar je als je komt werken in ons ziekenhuis. Met deskundige collega’s vergroot jij je kennis in het belang van de patiënten in ons ziekenhuis. Je durft samen met je team stappen te zetten om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze patiënten en hun naasten. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We zijn ambitieus en werken met elkaar aan optimale deskundige zorg in een uitdagende werkomgeving. Dat is heel normaal in ons ziekenhuis!

Landelijk zijn wij vooruitstrevend als het gaat om onze aandacht voor leefstijl en preventie. Wij streven naar maximale gezondheidswinst met een geïntegreerde aanpak rond Voeding, Bewegen en Slaap. Trots zijn wij op Sports Valley, ons sportmedisch centrum voor (top)sporters. Grensverleggend zijn onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in de regio.

Wat bieden wij jou?
Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen binnen jouw vakgebied, waarbij je gebruik kunt maken van je opleidingsbudget. En maak (tegen betaling) gebruik van ons personeelsrestaurant, dat heerlijke dagverse producten serveert!

  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week, met de mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken om een goede werk-privé balans te hebben
  • Een salaris in FWG 60 van de CAO Ziekenhuizen (minimaal € 3.923,- en maximaal € 5.746,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij Voeding, Bewegen en Slaap, zoals korting op je sportabonnement of matras. Maar ook korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en een studiekostenvergoeding
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Jouw inbreng
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Wat verwachten we van jou in deze functie?

  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met de opleiding DSMH. Let op: We nodigen je ook uit om te reageren als je de opleiding DSMH (nog) niet hebt. Dan ben je wel bereid om (na je inwerkperiode) starten met deze DSMH-opleiding
  • Je hebt uitgebreide kennis van (herverwerking van) steriele medische hulpmiddelen en de bijbehorende wet- en regelgeving.
  • Je begrijpt marketing- en logistieke processen binnen de zorg
  • Je bent bekend met medisch technische ontwikkelingen en de implementatie daarvan
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en kunt onderzoeksresultaten interpreteren
  • Je hebt inzicht in budgetten en hoe processen elkaar beïnvloeden binnen de organisatie
  • En je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Laten we kennis maken
Interesse in deze functie? Reageer dan via de button.

En dan?
Na je sollicitatie beoordelen wij je motivatiebrief en CV. Zijn we enthousiast dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Indien een geschikte kandidaat solliciteert, dan gaan we direct in gesprek met elkaar.

Heb je nog vragen?
Wil je liever eerst meer inhoudelijke informatie over deze functie neem dan contact op met de huidige DMH’s: Tom Prinsen via 0318-433791 of Jan Middelhoven via 0318-435695. Zij vertellen je er graag meer over.

 

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

N.B. Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig  


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-273

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Secties:

ervaren
starter

Vacatureniveau:

hbo

Vacaturetype:

Facilitaire dienstverlening

Sluitingsdatum:

01-09-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

€ 3.923 - € 5.746 bruto per maand

Contactpersonen:

Remco Ruchtie

mobiel: 0682165984

Kantooradres:

Willy Brandtlaan 10

Locatie: